«Λογικά τις επόμενες δύο τρεις ημέρες θα έχουμε την απόφαση»

Στον Super Sport FM 104 και στην εκπομπή «Επι Παντός Αθλητικού» μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου Νίκος Εγγλέζου.

Αναλυτικά:

Για την ερμηνεία του καταστατικού: «Υπάρχουν δυο διαφορετικές ερμηνείες με διαφορετική επεξήγηση και μια τρίτη που πρέπει να ξεκαθαρίσει στο καταστατικό χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει διαφωνία όπως έχει λεχθεί. Δεν έχει να κάνει με τις δυο πλευρές αλλά με τις ερμηνείες. Η μια ερμηνεία έχει να κάνει με το κατάλογο σχετικά με την εγράφη των διαιτητών με άτομα που απεβίωσαν ή είναι ή ήταν παράγοντες ομάδων και η άλλη έχει να κάνει με τις οφειλές που έχουν ολοκληρωθεί. Γίνεται αναφορά για τις  τακτοποιημένες οφειλές μέχρι τις 31/3. Πήραμε απόφαση όλοι μαζί για  μια γνωμάτευση αναφορικά για την επεξήγηση του καταστατικού μέσω δικηγόρου. Θα δούμε κατά πόσο θα δεχθούμε αυτή τη γνωμάτευση και από τη δική μου πλευρά σας διαβεβαιώνω ότι θα υιοθετηθεί η οποιαδήποτε γνωμάτευση. Λογικά τις επόμενες δύο τρεις ημέρες θα έχουμε την απόφαση»

Για την υποψηφιότητα του: «Τη λέξη δέσμευση καλύτερα να αποφύγουμε και ο λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος είναι γιατί μου το  έχουν ζητήσει  συνάδελφοι που πιστεύουν σε έμενα ότι μπορώ να δώσω λύσεις. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν κρατώ χρυσό ραβδί».

«Σε περίπτωση που εκλεγώ θα ζητήσω μια συνάντηση με τη ΚΟΠ ότι ξεκινούμε έτσι και ολοκληρώνουμε. Θέλω να γνωρίζω από την αρχή και να μην αλλάζουμε. Να γνωρίζουμε τα προβλήματα εκ των προτέρων. Έχουμε εντοπίσει προβλήματα αλλά θα τα αφήσουμε τα του οίκου μας».

Για ενωτική λύση και περί πληροφόρησης για τον Σκαπούλη: «Αν υπάρξει κάτι το ενωτικό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι αποδεκτό διότι δεν είμαι εδώ για το εγώ αλλά για το εμείς».

«Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους διότι όπως λεμέ στην Κύπρο, φτύνουμε και φτύνουμε πάνω μας. Όλα για το καλό του συνδέσμου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο