"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό"

Φιλοξενούμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή ήταν ο Λεόντιος Τράττος, για το αντίο του στα κυπριακά γήπεδα, αφού ως γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή στο φιλικό με τον Απόλλωνα, κρέμασε τη σφυρίχτρα του.

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Λεόντιου Τράττου στον Super Sport FM:

"Να εκφράσω την ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, αυτοί που βρέθηκαν και με τίμησαν με την παρουσία τους, μου έδωσαν μία γλυκιά αγκαλιά την οποία θα κρατήσω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Απουσίαζε ο πατέρας μου, τον έχασα πριν 2 χρόνια, είμαι βέβαιος ότι με έβλεπε από ψηλά. Όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος, θα ήθελα να τελειώσω πέρσι την καριέρα. Έκανε το Ομόνοια-Ανόρθωση, το έβγαλα χωρίς κίτρινη κάρτα μπροστά σε 16 χιλιάδες κόσμο. Είναι χαρά μου που είχα αυτή την καριέρα. Στην Κύπρο η προκατάληψη είναι στο ζενίθ της. Κρατώ και καλές και αρνητικές στιγμές.

Ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους έχω στεναχωρήσει με τα σφυρίγματα μου, δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό. Δεν έπαιζα ποτέ με το περίπου, ότι έβλεπα σφύριζα. Δούλεψα σκληρά για να πετύχω αυτή την αναγνώριση. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, είναι η καλύτερη επιβράβευση που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Φέτος αρχίζουμε με Κύπριους και θέλω να τελειώσουμε με Κύπριους και αυτό εναπόκειται σε εμάς. Όταν μάθουν να εμπιστεύονται τα πόδια τα δικά τους τότε θα φτάσουν ψηλά. Εμπιστεύομαι τον Κύπριο διαιτητή, έχει διαιτητές που μπορούν να πάνε μακριά. Ποτέ δεν είπα ότι έχω κάνει άριστη ή άψογη διαιτησία, έλεγα δόξα σοι ο Θεός τα πήγαμε καλά. Οφείλουν οι διαιτητές να δουλεύουν σκληρά, να παρακολουθούν τα σεμινάρια και να μαθαίνουν από τα λάθη τα δικά τους.

Ευελπιστώ ότι θα βρίσκομαι κάπου με την πύρα μου και την παρουσία μου για να βοηθήσω το δύσκολο κομμάτι της κυπριακής διαιτησίας. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με παρουσία 25 χρόνων στο χώρο, οφείλω να βοηθήσω όσο μπορώ για την εξέλιξη νέων συναδέλφων. Άντεξα 25 χρόνια, έχω αντοχές".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο