Έμαθε να αψηφά τα προγνωστικά!

Έμαθε να αψηφά τα προγνωστικά! thumb

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ θα βρεθεί στη θέση του αουτσάιντερ και θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Στους 13 μήνες παρουσίας του Ούγκο Μαρτίνς στον πάγκο της, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αποδείξει πολλές φορές πως μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να φύγουν με το ζητούμενο από παιχνίδια στα οποία δεν είχαν τον πρώτο λόγο.

Βέβαια, υπήρξαν και περιπτώσεις που συνέβη το αντίθετο, με τους γαλαζοκίτρινους να μην καταφέρνουν να πάρουν το αποτέλεσμα που επιδίωκαν, ακόμη κι όταν οι συνθήκες ήταν υπέρ τους. Αν έπρεπε, λοιπόν, να χαρακτηρίσει κανείς την ομάδα της Λεμεσού το τελευταίο διάστημα, η λέξη «απρόβλεπτη» θα ταίριαζε απόλυτα.

Το Σάββατο, οι «λέοντες» ταξιδεύουν στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, έχοντας ξανά τον ρόλο του αουτσάιντερ. Ωστόσο, μια ομάδα που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή δεν μπορεί να υποτιμάται, ούτε να θεωρείται εύκολη αντίπαλος, ανεξαρτήτως των προγνωστικών.

Η ΑΕΛ έχει αποδείξει πως γνωρίζει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στους «πράσινους», κάτι που έκανε και την περσινή σεζόν. Ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Άρη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και σωστή διαχείριση των κρίσιμων στιγμών, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Γιατί, αν κάτι έχει δείξει μέχρι σήμερα, είναι πως δεν μπορείς να την ξεγράψεις πριν από τη σέντρα.