- «Ένας από τους στόχους μου ήταν να παίξω με την ΑΕΚ στην Ευρώπη»
- Γιουβέντους: Οι πέντε κινήσεις που έχει ζητήσει ο Σπαλέτι
Ο 42χρονος Ισπανός, έρχεται με φόρα στην Α' κατηγορία και παρά τη λήξη του συμβολαίου του τον ερχόμενο Μάιο, από πλευράς «ερυθρολεύκων» δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν μαζί του στο τιμόνι και τη νέα χρονιά.
Και πως να μην το κάνουν εξάλλου, αφού είναι ο αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια, με τους αριθμούς του στην ομάδα της Αμμοχώστου να ικανοποιούν ακόμη και τον πιο δύσπιστο οπαδό. Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης της επιτυχίας του Ισπανού, έχει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νεόφυτος Λάρκου, ο οποίος τον έφερε στην Κύπρο για τη 2η του ομάδα (πρώτη ήταν ο Εθνικός).
Σε 27 παιχνίδια, κατέγραψε 23 νίκες ο Ισπανός, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (αυτή στο θεσμό του κυπέλλου από τον Διγενή Μόρφου). Συνεχίζει την αήττητη πορεία του και έτσι θέλει να το πάει μέχρι τέλος. Οι μεγαλύτερες του νίκες ήταν με αντίπαλο την ΜΕΑΠ (δις) και την ΠΑΕΕΚ. Προπονητής αρκετά δουλευταράς, με τον απολογισμό του στη β' κατηγορία να είναι πέραν για πέραν θετικός. Με τη νέα σεζόν και με μεγαλύτερα παιχνίδια στο πρόγραμμα, σίγουρα θα κριθεί περισσότερο, όμως για την ώρα το έργο του στη Νέα Σαλαμίνα έχει μόλις ένα πρόσημο: το θετικό!



































