«Δεν πιστέψαμε ότι θα φτάναμε μέχρι το τέλος... δύσκολο για Μάτισικ»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Άρη Κώστα Παπαδόπουλο, μετά την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά και τη συνέχεια με την Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα δεν πιστέψαμε ότι θα φτάναμε μέχρι το τέλος για να κριθεί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες όμως πληρώσαμε την αστοχία μας μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως τέλος καλό όλα καλά. Ο προπονητής μας έκανε 10 αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλους ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο. Ο Μάτισικ είχε ένα τραυματισμό, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος του. Εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε περισσότερα. Μου φαίνεται δύσκολο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Δεν φάνηκε καθόλου ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή που θα παλέψει για την άνοδο. Καθαρά από δική μας αστοχία δεν τελειώσαμε τον αγώνα νωρίτερα».

«Δεν μας ανησυχεί ο Κβιλιτάια, σκόραρε το πρώτο του, έχει 3 ασιστ, κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Και προχθές με την ΑΕΛ είχε καλές φάσεις για γκολ, είναι καθαρά θέμα χρόνου. Είναι έμπειρος παίκτης και είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθουν τα γκολ στα επόμενα».

«Ο Γιαγκό χάνει το επόμενο ματς κυπέλλου».

«Ο Κοβαλένκο από τη στιγμή που ήταν αποστολή ίσως μπορούσε να βοηθήσει. Αν το παιχνίδι ήταν διαφορετικό και είχαμε μεγαλύτερο προβάδισμα, ενδεχομένως​ να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, είναι κοντά στο να πάρει το χρόνο του».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Ένα παιχνίδι με μία παραδοσιακή δύναμη του ποδοσφαίρου, παρά τα σημαντικά της οικονομικά θέματα. Δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα, χρειάζεται ο απαραίτητος σεβασμός για το τρίποντο. Να είμαστε καλοί, σε κάποια φάση η Ανόρθωση θα ξεσπάσει και θα πάρει τη νίκη της, δεν θέλουμε να είναι την Κυριακή».

Τ' αγωνιστικά: «Εκτός οι Κοκόριν και Σεμέδο. Ο Χάμπος θα αγωνιστεί με την Ανόρθωση, θα λείψει με τον Ακρίτα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο