Freedom24 Krasava ΕΝΥ – ΑΕΚ 0-4: Ήρθε η πρώτη με τεσσάρα

Η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε της Freedom24 Krasava ΕΝΥ με 4-0 στο «Αμμόχωστος» για την 5η αγωνιστική.

Πετυχαίνοντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο Με αυτή την νίκη η ομάδα της Λάρνακας ανέβηκε στους 10 βαθμούς και οι γηπεδούχοι έμειναν στους 7.

Το ματς:

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα και θέλησε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Η ομάδα της Λάρνακας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπάγιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λέδες.

Ακολούθως ο ρυθμός ήταν χαμηλός μέχρι να έρθει το 20ό λεπτό με τον Ζάντρο να κάνει διπλή απόκρουση στο σουτ του Μπάγιτς και στην κεφαλιά του Εκπολό, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τρούγιτς που έφυγε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, αλλά ο Αλομέροβιτς του είπε όχι.

Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Γιανέφσκι ήταν καλύτερη, κρατούσε την μπάλα και έφτιαξε ευκαιρίες μπροστά από τον Αλομέροβιτς που είχε νικήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας με δικές του αποκρούσεις.

Στο μοναδικό λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Χριστοδούλου υπέπεσε σε παράβαση πάνω στον Μπάγιτς και ο Αθανασίου μέσω του on field review έδωσε το πέναλτι για την ΑΕΚ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιλίτσεβιτς και ανέβασε το σκορ της αναμέτρησης στο 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τη μεγάλη φάση. Ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα στο 59ο λεπτό, όταν μέσα σε ένα λεπτό ο Τσεμπάκ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες για να αφήσει την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Δέχτηκε την πρώτη διαμαρτυρόμενος και μετά πέταξε το μπουκάλι με το νερό και δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη. Εκεί δυνάμωσε το παιχνίδι και είχαμε κάποιες κίτρινες κάρτες. Στο 65ο λεπτό πέρασε στον αγώνα ο Τσακόν και έξι λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ μέσα από την περιοχή για να καθαρίσει το ματς για την ομάδα του. Η ΑΕΚ δεν έμεινε μέχρι εκεί καθώς στο 83ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα ο Μπάγιτς με σουτ μέσα απο την περιοχή. Στο υπόλοιπο του ματς δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, ενώ από την άλλη η Freedom24 Krasava ΕΝΥ δεν βρήκε δίχτυα σε αγώνα της για πρώτη φορά φέτος.

 

Freedom24 Krasava ΕΝΥ – ΑΕΚ 0 – 4:

Γήπεδο: «Αμμόχωστος»

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Κίτρινες:  Γιανέφσκι (Προπονητής), Χριστοδούλου,  Μπαχασά, Τσεμπάκ,  / Μιλίτσεβιτς, Ρούμπιο, Γκονζάλες,

Κόκκινη: Τσεμπάκ (Δεύτερη κίτρινη) / -

Σκόρερ: / 7΄ , 83΄ Μπάγιτς, 45+4΄ Μιλίτσεβιτς (Π), 71΄ Τσακόν,

Freedom24 Krasava ΕΝΥ: Ζάντρο, Ντε Λουκάς, Ντα Κράκα, Χριστοδούλου, Πάνκοφ, Τρούγιτς, (61΄ Γιεμπλί) Ντε Κόουτο, (85΄ Νταβιντιάν) Ντε Ιριόντο, (81΄ Μπούτνικ) Μπαχασά, (61΄ Λίπσκι) Τσεμπάκ, Κυριάκου (46΄ Μπα)

ΑΕΚ: Αλομέροβιτς, Σαμπορίτ, Λέδες, Ροντέν, (85΄ Μ. Γκονζάλες)  Ιβάνοβιτς, (72΄ Μιραμόν) Ρούμπιο, (65΄ Αμίν) Μπάγιτς, Μιλίτσεβιτς, Πονς, (65΄ Τσακόν) Εκπολό, Γκονζάλες (72΄ Γκνάλι)

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο