Εν αναμονή για το πράσινο φως από τον ΚΟΑ!

Εν αναμονή για το πράσινο φως από τον ΚΟΑ! thumb

Το ελεύθερο για την προσέλευση κόσμου στο αποψινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ (19:30, CablenetSports1HD) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένουν στην Ανόρθωση.

Η σχετική απόφαση θα ληφθεί στην πρωινή (10:00) έκτακτη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ο πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου.

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, η Ανόρθωση και εκπρόσωποι των Εθνικού Άχνας και Νέας Σαλαμίνας και στο επίκεντρο θα ευρίσκεται η αδειοδότησης των «Αντώνης Παπαδόπουλος», «Τάσος Μάρκου» και «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Η μη αδειοδότηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στην «Κυρία» αισιοδοξούν ότι ο τελευταίος αγώνας του πρώτου Τουρνουά Προσφυγιάς δεν θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Υπενθυμίζεται πως ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει προγραμματίσει άλλα δύο φιλικά (με τον Ολυμπιακό στις 13 Αυγούστου και με τον Ακρίτα στις 16.8).