Παρακολουθεί τους διεθνείς - τα δεδομένα με Ιγκεμπρίτσεν

Νέα εβδομάδα με στόχο το διπλό στην Πάφο, είναι αυτή που διανύουμε για την Ομόνοια. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στο «Ηλίας Πούλλος» ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα, με μοναδικό ερωτηματικό για την ώρα ο τραυματισμός του Μίκαελ Ιγκεμπρίτσεν.

Ο Νορβηγός ακραίος επιθετικός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι λόγω τιμωρίας είναι εκτός ο Εβάντρο. Οι Κύπριοι διεθνείς επιστρέφουν αύριο 25η Μαρτίου στις προπονήσεις, ενώ ο Σεμέδο την Τετάρτη και ο Γιόβετιτς την Πέμπτη, με τον τελευταίο να μην έχει καθόλου χρόνο ξεκούρασης.

Απόψε τα βλέμματα της Ομόνοιας θα στραφούν και στο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο τη Βοσνία Ερζεγοβίνη αφού δεν αποκλείεται να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής (Λοΐζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Κούσουλος) από τον Άκη Μάντζιο. Ευχή όλων στο τεχνικό τιμ της Ομόνοιας, είναι να επιστρέψουν άπαντες υγιείς και χωρίς αγωνιστικά θέματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο