Ομόνοια / Περιμένουν κάτι πιο δυνατό!

Η Ομόνοια έφτασε τις τρεις προσθήκες ενώ γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή πριν την έναρξη της προετοιμασίας. 

Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Μασούρας, Εβάντρο και Μάριτς. Ο κόσμος των πρασίνων, περιμένει από τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου, να χτυπήσει και ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει «γκελ». Να είναι δηλαδή, ποδοσφαιριστής από το «πάνω ράφι». 

Δεν συνηθίζει ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων τέτοιες μεταγραφές, παρ όλα αυτά, αν οι Αναστασίου και Νταμπράσουκσας βρουν μια καλή περίπτωση που θα ταιριάζει φυσικά και δικό τους πλάνο, θα έχουν το ελεύθερο να προχωρήσουν. Άλλωστε, έγινε ξεκάθαρο και το γνωρίζουν στην Ομόνοια, πως για να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα τη νέα σεζόν, θα πρέπει να προστεθεί αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. 

Είπαμε ξανά, πως οι άμεσες ανάγκες για ενίσχυση, είναι με στόπερ (ίσως για κατάλογο Β'), δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Για την θέση του επιθετικού, θα γίνει νέα προσθήκη μόνο αν καταφέρουν στην Ομόνοια, να δώσουν δανεικό τον Μπάκιτς ή να βρουν λύση για να αποχωρήσει. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο