Θα δουν για μεταγραφές, και προς αυτή τη κατεύθυνση...

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην Κύπρο και είναι ήδη σε συνεννόηση με τον Γιάννη Αναστασίου για τον προγραμματισμό στην Ομόνοια.

Σε πρώτο πλάνο είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, με την αξιολόγηση που έγινε από πλευράς Λιθουανού και την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Κάποιοι έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν (βλ. Κασάμα, Φράνσον, Μπάκιτς) και πιθανότατα θα αποχωρήσουν.

Είναι και οι παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο, όπως οι Λέτσιακς, Μπασιρού που να είναι στην πόρτα της εξόδου. Διαφορετική η περίπτωση του Λανγκ που έχει συμβόλαιο αλλά δεν είναι βέβαιη η παραμονή του.

Όπως και να 'χει, αφότου ολοκληρωθεί αυτό το κεφάλαιο, στους «πράσινους» θα δουν πιο «ζεστά» και το κεφάλαιο ενίσχυση. Είναι πολλές άλλωστε οι θέσεις στις οποίες θα κινηθεί, όπως του δεξιού μπακ, του στόπερ, στη μεσαία γραμμή αλλά και εξτρέμ και -πιθανώς- επιθετικού.

Μια αγορά που θα απασχολήσει είναι και η ελληνική. Τόσο ο Γιάννης Αναστασίου, όσο και ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξέρουν πολύ καλά την εν λόγω αγορά, έχοντας εργαστεί και οι δύο στο πρωτάθλημα της χώρας. Ειδικά για τον Αρτινό τεχνικό, που έχει λάβει πλέον το πόστο του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού, που διατηρεί πολλές διασυνδέσεις. Οπότε έχει πολλές πιθανότητες το σενάριο να απασχολήσουν ονόματα το «τριφύλλι» από την Ελλάδα...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο