Την... κουβαλούν στις πλάτες τους! 

Γιάννης Κούσουλος και Χαράλαμπος Χαραλάμπους αποτελούν δύο από τους παίκτες της Ομόνοιας στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι «καταπίνουν» πάρα πολλά χιλιόμετρα στην προσπάθεια τους να αποσοβήσουν τον αντίπαλο από το να φτάσει στην περιοχή τους.

Φαίνεται πάντως και από τα τελευταία αποτελέσματα να τα πηγαίνουν περίφημα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη νίκη απέναντι στον Άρη εκτός έδρας.

Ο Κούσουλος μάλιστα μετράει 25 συμμετοχές και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μαζί και με τον Φαμπιάνο, έχοντας σκοράρει μάλιστα και 4 τέρματα.

Ο Χάμπος από την πλευρά του μετράει και αυτός 25 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 16 ως βασικός και οι υπόλοιπες περνώντας σαν αλλαγή. Ναι μεν δεν σκοράρει με την συχνότητα που σκοράρει ο συμπαίκτης του, παρ’ όλα αυτά οι κινήσεις του τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή είναι αρκετά σημαντικές.

Άλλωστε η δική του ενέργεια ήταν και αυτή που έφερε σε μεγάλο βαθμό και το δεύτερο τέρμα της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Άρη.

Όσο οι δύο τους παραμένουν υγιείς λοιπόν και στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή την στιγμή, άλλο τόσο θα μεγαλώνουν οι πιθανότητες των «πρασίνων» να πετύχουν κάτι τη φετινή σεζόν. 

Για αρχή, να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο