Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Cyta, θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα στη Λεμεσό, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 και τα εισιτήρια θα διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 Τετάρτη έως Παρασκευή και το Σάββατο 10:00-13:00. Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα του Άρη και τη Δευτέρα, μέρα του αγώνα 10:00-13:00 και ακολούθως στο εκδοτήριο του γηπέδου στο βόρειο πέταλο από τις 17:15.

Οι φίλοι του Άρη θα καταλάβουν τη Βόρεια κερκίδα (πέταλο).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

KANONIKO €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10

ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται αυτόματα και ισχύουν κανονικά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο