Μήνυμα on air στον Μιλόγεβιτς: «Να κάνει αυτοκριτική, κάποιοι παίκτες είναι προκλητικοί»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που φτάσαμε ως εδώ. Ο προπονητής θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, να κάνει λίγο… δεξιά κι αριστερά. Μπορεί να μην υπάρχει η ποιότητα που αναμέναμε, αλλά είναι καλύτερο το ρόστερ απ’ ότι δείχνουμε.

Υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι και προκλητικοί! Ο προπονητής να ανακατώσει την τράπουλα, να δώσει ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Το πλάνο του δεν μας βγαίνει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουν πάθος και θέληση οι ποδοσφαιριστές, ούτε η… δίψα. Πιστεύω ότι προβληματίστηκε ο προπονητής όπως φάνηκε κι από τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η ευθύνη είναι κυρίως σε αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο. Δεν γίνεται να μην προσπαθείς, να μην τρέχεις στο γήπεδο. Παρότι έχουμε αδυναμίες, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Ίσως λείπει η πίστη στην ομάδα, η θέληση και το πάθος των παικτών.

Η ανακοίνωσή μας είναι ξεκάθαρη. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει τέσσερεις νίκες στα επόμενα ισάριθμα παιχνίδια. Μπορεί να το πετύχει. Όλοι μαζί να βρουν τις λύσεις, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες.

Αυτό που ενοχλεί τον κόσμο είναι η απάθεια που υπάρχει από κάποιους παίκτες. Η διοίκηση πρέπει να ετοιμαστεί από τώρα για να πάρει ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο