Οργανωμένη πορεία για τα 75χρονα της ομάδας (ενημέρωση)

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα με λεπτομέρειες σχετικά με την οργανωμένη πορεία που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου, εν μέσω εορτασμών για τα 75χρονα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, με την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, προγραμματίζει εκ νέους εκδήλωση – πορεία για τα 75 χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Σωματείου. Η πορεία είναι η αναβληθείσα που θα πραγματοποιείτο πριν τον αναβληθέντα αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Η οργανωμένη πορεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής (6 Οκτωβρίου) του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μέχρι το Στάδιο «Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή», με δάδες και πανό αφιερωμένα στην κατεχόμενη μας πόλη, Αμμόχωστο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδευτούν στις νέες γενεές οι αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το Σωματείο μας, όπως τα παρέδωσαν οι ιδρυτές μας.

Την πορεία μπορούν να πλαισιώσουν και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και παρόν θα βρίσκονται και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου.

Στις 18:00 θα γίνει η παράδοση της δάδας εντός σταδίου από τον Πρόεδρο Παλαίμαχων, Μιχάλη Μαντζούρα, στον Πρόεδρο του Δ.Σ, Γιώργο Κωνσταντίνου, και θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Η παράδοση της δάδας συμβολίζει τη συνέχιση του αγώνα μας για επιστροφή στην Αμμόχωστο αλλά και τη στήριξη της νέας γενιάς από την παλαιότερη στην προσπάθεια για επιβίωση του ιστορικού μας Σωματείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο