Λεπτομέρειες για το Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan

Το 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στη Λευκωσία. Εσύ έκανες την εγγραφή σου;

Το μεγαλύτερο εταιρικό ποδοσφαιρικό τουρνουά της Κύπρου που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός θα φιλοξενηθεί στο Campeone Mini Football στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή εταιρειών και επιχειρήσεων από όλη την Κύπρο σε ένα μοναδικό τουρνουά αθλητικής ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικής δικτύωσης. Στόχος του 1ου Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan είναι να φέρει κοντά ανθρώπους από όλο το νησί για να απολαύσουν μία πραγματική φιέστα.

Παράλληλα η διοργάνωση στηρίζει το Despina Children's Diabetes Foundation, έτσι η συμμετοχή σου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού μέσω αυτής συνδράμεις σε έναν πολύ καλό σκοπό! Το Despina Children's Diabetes Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βοηθά τα παιδιά με διαβήτη, με πλούσια δράση και σημαντικό έργο από το 2019 που ιδρύθηκε. Το 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan ενισχύει τις δράσεις του οργανισμού και σας καλεί να λάβετε μέρος στο τουρνουά για να βοηθήσετε κι εσείς!

Κάντε, λοιπόν, έγκαιρα την εγγραφή σας στο 1ο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan και παίξτε με την εταιρεία σας για καλό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://nicosiacorporatecup.cy/

Δελτίο τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο