«Στον Άρη είχα περιστατικό με τον Μουσούντα και μετά από 2-3 μέρες αποχώρησα»

Ο Βασίλης Τσιρόπουλος φιλοξένησε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΖ Βαλεντίνο Παστελλή, στην εκπομπή «Δοκάρι και μέσα».

Οι ομάδες που ήσουν έπαιρναν το εισιτήριο για την Α' κατηγορία αλλά εσύ έφευγες απο τις ομάδες και πήγαινες στην Β κατηγορία.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί λες μια του κλέφτη δυο του κλέφτη κάτι πάει Χ. Αλλά να σου πω την αλήθεια και να μιλησουμε ανοικτά. Ήμουν στην Παρεκκλησία όπου είχα πολύ καλά παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο. Με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής της Πάφου ο Δημήτρης Ιωάννου όπου μου είπε ότι θέλει να πάω στην ομάδα του. Δεν το πίστευα. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Πήγα στην Πάφο, έπαιξα τα παιχνίδια μου βγήκαμε κατηγορία και ήρθαν οι Ρώσοι και φύγαμε όλοι».

Έφτασες να σκεφτείς να σταματήσεις το ποδόσφαιρο;

«Ναι μου ήρθε πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη απογοήτευση αλλά είπα δεν τα παρατάω θα προσπαθήσω ακόμα μια χρονιά, ακόμα μια χρονιά, ακόμα μια χρονιά και στο τέλος δικαιώθηκα. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και ο χαρακτήρας μου. Είχα κάποια θέματα με τον χαρακτήρα μου. Ήμουν πάρα πολύ αντιδραστικός είτε με τους αντιπάλους είτε με τους συμπαίκτες μου. Το πάθος μου έβγαινε πάρα πολύ λάθος. Μπορεί να μιλούσα άσχημα, το γνώριζα ότι έκανα λάθος. Όταν ήμουν στον Άρη, η ομάδα βγήκε πρώτη κατηγορία. Πήγα στην προετοιμασία, όλα τέλεια. Σε μια προπόνηση έγινε ένα συμβάν μαζί με τον Άλεξ Μουσούντα και πήγα να το πω έπεσα στην παγίδα. Μετά από 2-3 ημέρες μίλησα με τον προπονητή και αποχώρησα από τον Άρη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο