Θέλουν και οι δύο το πρώτο τρίποντο!

Κοντράρονται απόψε (19:00, Live Sportime) η Καρμιώτισσα και ο Οθέλλος ψάχνοντας αμφότεροι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο παιχνίδι του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο, η ομάδα από την Λεμεσό θα επιχειρήσει να κάνει ο,τι δεν έκανε μέχρι τώρα με τον Φλορίν Μπράτου. Έχοντάς μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες, η νίκη είναι μονόδρομος για την Καρμιώτισσα που θέλει να πάρει τόσο βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, ο Άντος που αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο παιχνίδι φαίνεται πως θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του ενώ σημαντική είναι και η επιστροφή του Σουκ.

Απο την άλλη, ο Οθέλλος έφτασε στην πηγή για ακόμη μια φορά αλλά δεν ήπιε νερό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να επικρατήσει του αντιπάλου του.
Έτσι θα ταξιδέψουν στην Πάφο με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν με το τρίποντο της νίκης που τόσο καιρό ψάχνουν απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που έχει τις ίδιες βλέψεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο