ΑΠΟΕΛ: Πρόστιμο για τις ζημιές κ.α στο «Αλφαμέγα»

Τρία διαφορετικά πρόστιμα καλείται να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πρόστιμο για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων από τους οπαδούς, πρόστιμο για τις ζημιές που έγιναν εντός και εκτός σταδίου και πρόστιμο για τη μη συμμετοχή δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στην εντεκάδα.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσοί), κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(β) για ρίψη αντικειμένων στην αντίπαλη κερκίδα και στον αγωνιστικό  χώρο κατά την  διάρκεια  και  μετά  το τ έλος  του  αγώνα  και  περαιτέρω για πυροδότηση στην κερκίδα (πυρσούς, κροτίδες) και  ρίψη στον αγωνιστικό χώρο και στην αντίπαλη κερκίδα (κροτίδα)  επικίνδυνων  αντικειμένων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια  του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και  για ζημιές που  προκάλεσαν  οπαδοί  της  ομάδας  (έγραψαν  συνθήματα στον τοίχο του σταδίου πίσω από  τις  θέσεις  της  βόρειας κερκίδας και έσπασαν και έριξαν στον αγωνιστικό χώρο  πέραν τον 50 πλαστικών  καθισμάτων), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 

(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18   της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   CYTA   περιόδου 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση,  Α’ Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/14.05.2023 (8η Αγωνιστική).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο