Προτάθηκε ανεπίσημα ο Ρομπέρζ σε άλλη ομάδα! (δηλώσεις)

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα. Ανάμεσα σε άλλα είπε για την ανανέωση με Άλβες τις αποχωρήσεις, αλλά και το θέμα με Ρομπέρζ.

Οι σχετικές τοποθετήσεις του:

Για την ανανέωση με Άλβες: «Δεν υπήρξε κανένα σίριαλ με τον Βάνα Άλβες. Ήταν και είναι ο αρχηγός μας. Η συμβολή του ήταν τεράστια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας, όμως έπρεπε να γίνει σωστή διαπραγμάτευση. Ποτέ δεν χάλασε το κλίμα των δύο πλευρών, γι αυτό και παραμένει στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε δυσαρέσκεια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα τον έχουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και με τους υπόλοιπους, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση».

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο με τις αποχωρήσεις. Θα ενημερωθείτε μέσω ανακοινώσεων, οι παίκτες δεν είναι σωστό να μαθαίνουν τα νεότερα μέσα από δημοσιεύματα».

Για Ρομπέρζ και Άρη: «Το διάβασα αυτό, είναι εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Ο συγκεκριμένος ενδεχομένως να έχει προταθεί ανεπίσημα στην ομάδα. Δεν ξέρω περισσότερα, έχω την εντύπωση ότι, ενδεχομένως να έχει προταθεί μαζί με άλλους παίκτες, άλλωστε φτάνουν εκατοντάδες προτάσεις παικτών στα γραφεία μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο