Δεν μπορεί να καταρρέει έτσι...

Αν και δεν υπήρξε κίνητρο, είναι ομολογουμένως οξύμωρο να ισοφαρίζεται η Ανόρθωση σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, από το 4-1 σε 4-4 από το 75’ και μετά.

Όλα άλλαξαν στο 65’ όταν πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου οι Τεχέρα και Κορέια με τους Κίκο και Χριστοφή να παίρνουν τη θέση τους. Έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα όταν έφυγε από το γήπεδο ο Γκερέρο για να περάσει ο Εμπραλίτζε. Το είπε και ο Βέσκο στη διάσκεψη Τύπου. «Ίσως δεν έπρεπε να γίνουν (οι αλλαγές)».

Από την έξοδο του Τεχέρα και την αλλαγή στη μεσαία γραμμή με τον Φερέιρα να οπισθοχωρεί δίπλα στον Αρτυματά, δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα οι παίκτες της Ανόρθωσης. Η άμυνα δεν είχε απαντήσεις στην ορμή που έβαλαν οι «ερυθρόλευκοι» στα τελευταία λεπτά και είχε ως αποτέλεσμα το προβάδισμα με τρία γκολ να κάνει «φτερά». Πάλι καλά που κράτησε την ισχυρή παράδοση στα βαρωσιώτικα ντέρμπι...

Σαφώς και δεν είναι αυτό το μείζον ζήτημα στην Ανόρθωση, αλλά η διάδοχη κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι. Δεν μπορεί ωστόσο να... καταρρέει με αυτόν τον τρόπο, στον αγωνιστικό χώρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο