«Χρειαζόμαστε τον πρόεδρο... μας βοήθησε η τρομερή ατμόσφαιρα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα στη διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, θέλω να κάνω ειδική αναφορά σε αυτούς που εξάντλησαν τα εισιτήρια και ήρθαν εδώ. Θεωρώ ότι η τρομερή ατμόσφαιρα βοήθησε τους παίκτες μας και μαζί τους μπορούμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τους στόχου μας. Θέλουμε τον πρόεδρο μας πίσω στην ομάδα, κοντά μας είναι σημαντικός τον χρειαζόμαστε. Όχι μόνο για φέτος. Πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για το πάθος και τη μαχητικότητα τους. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ηγέτες στην ομάδα, όπως ο Χάμπος και Πίττας».

«Ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος είναι γιατί κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει γι' αυτούς. Είπα στους παίκτες μου να παίξουν γι' αυτούς και όχι για τους ίδιους και τις οικογένειες του. Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψαν κοντά μας. Χρειαζόμαστε την ξεκούραση, όμως έχουμε αρκετούς παίκτες με τις Εθνικές, δεν θα έχουν αρκετό χρόνο προετοιμασίας. Τους περιμένω υγιείς».

«Δεν έχω ειδικό πλάνο για την πίεση, όταν είσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε αυτήν. Είμαστε πρωταθλητές και ο Απόλλωνας έτσι πρέπει να παίζει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο