Εμπόδια... για το πρώτο «διπλό» του Μουνιόθ

Ήταν που ήταν δύσκολο το έργο, απέναντι σε μία ΑΕΛ που βελτιώνεται σταδιακά, τα προβλήματα που προέκυψαν ειδικότερα στη μεσαία γραμμή, το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο για την Ανόρθωση.

Ωστόσο ο Τσίσκο Μουνιόθ καλείται να ξεπεράσει αυτά τα δεδομένα και οι επιστροφές των Αμπαρτζουμιάν και Αρτυματά του δίνουν μερικές λύσεις, για να καλύψει τις απουσίες των Ιωάννου και Πάντσεον. Ωστόσο αποτελεί... σπαζοκεφαλιά η κατάρτηση της μεσαίας γραμμής με τον Σαμπό αμφίβολο.

Χρυσοστόμου Αρτυματάς και Χριστοδουλόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο για την 11άδα αν δεν προλάβει ο Σλοβάκος, την οποία αναμένεται να συμπληρώσουν οι Kεραυνός- εν τη απουσία Λόρια, Κορρέα, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Αμπαρτζουμιάν (Αντωνίου), Κίκο, Φερέιρα (Νινγκά) και Ουαρίς.

Το πρώτο «διπλό», σε ματς πρωταθλήματος για τον Μουνιόθ, αποτελεί μοναδικό στόχο. Κόντρα σε όλες τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για την βαρωσιώτικη ομάδα, πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο κόσμος θα είναι ξανά εκεί, κάνοντας το καθήκον του, ευελπιστώντας η Ανόρθωση να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι και ο Εμπραλίτζε. Ο Ουάρντα ενδεχομένως να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο