Η έξτρα ώθηση που ψάχνει 

Στην Ομόνοια ψάχνουν μία έξτρα ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ο σημερινός αγώνας (17:00) με αντίπαλο τον αιώνιο, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πετύχει αυτό.

Μεγάλο παιχνίδι το απόγευμα στο ΓΣΠ και για τις δύο ομάδες, όμως το κάθε στρατόπεδο θα πρέπει να κοιτάξει την… πάρτι του. Έτσι και η Ομόνοια σήμερα θα ψάξει το διπλό, αφού είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ, μία νίκη που θα φέρει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο πράσινο στρατόπεδο. Η ομάδα του Φερέρα έχει απέναντι της ένα πολύ φορμαρισμένο ΑΠΟΕΛ και με μία ενδεχόμενη νίκη αυτή θα έχει μεγαλύτερη αξία, βάζοντας παράλληλα στοπ στο σερί του αντιπάλου. 

Θα έχει μεγάλη σημασία κατά τη διάρκεια του αγώνα το πως θα παρουσιαστεί η Ομόνοια στο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι πιο έτοιμη, επιβάλλεται να είναι πιο ουσιαστική, με περισσότερη διάθεση στον αγώνα, ώστε να μπορεί να χτυπήσει σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης. Θα είναι παιχνίδι των λεπτομερειών, όλα θα παίξουν το δικό τους ρόλο, με το «τριφύλλι» να έχει και το μειονέκτημα του εκτός έδρας αγώνα, αφού θα έχει στο πλευρό της μόλις 2200 Ομονοιάτες, αριθμός αρκετά μικρός. Θα πρέπει να παλέψει, να ιδρώσει και να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό, ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα της φέρει αρκετή σιγουριά για τη συνέχεια και ικανοποίηση ενόψει συνέχειας.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον Βέλγο τεχνικό, αναμένουμε να δούμε αλλαγές και στο χώρο του κέντρου αλλά και στην αμυντική γραμμή ενόψει της σημερινής πολύ σπουδαίας αναμέτρησης. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο