«Το νέο γήπεδο Λεμεσού παραδίδεται 5 Οκτωβρίου αν όλα πάνε καλά...»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τους Μεσογειακούς αγώνες, για το νέο γήπεδο Λεμεσού αλλά και για τα έργα που θα γίνουν στο Στέλιος Κυριακίδης.

Οι σημαντικές τοποθετήσεις του:

Για τις επιτυχίες στους Μεσογειακούς αγώνες: «Περιμέναμε τις επιτυχίες, διότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο και παρακολουθούμε όλους τους αθλητές από πολύ κοντά. Έκαναν εκπληκτική εμφάνιση τα παιδιά και νιώθουμε πολύ περήφανοι και πολλά συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές. Έχουμε πολύ καλό υλικό και πρέπει να το προσέξουμε καλά. Είμαστε δίπλα στους αθλητές με την απόλυτη στήριξη σε όλους».

Για το χρονοδιάγραμμα του νέου γηπέδου στη Λεμεσό: «Η αρχική μελέτη έλεγε για 25 Αυγούστου. Η άμμος καθυστέρησε για ένα μήνα να έρθει στην Κύπρο, όπως και κάποια άλλα θέματα που προέκυψαν με τους εργολάβους. Με όλες τις ενδείξεις, το γήπεδο παραδίδεται αν όλα πάνε καλά, την 5η Οκτωβρίου».

Για το "Στέλιος Κυριακίδης": «Το «Στέλιος Κυριακίδης» είχε πρόβλημα με το ταρτάν. Αν δεν ξεκινήσουμε το έργο τέλος του 2022, τότε το κονδύλι των 410.000 της Α φάσης χάνεται. Συζητήσαμε την περίπτωση του Ιακώβειου και κάποιες άλλες περιπτώσεις, πάντοτε σε συνεννόηση με τον ΓΣΚ. Ψάχνουμε την ιδέα αν γίνουν τα έργα σε συνδυασμό με τους αγώνες των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων της επαρχίας, με τους τεχνικούς του ΚΟΑ βέβαια, να έχουν θέσει βέτο για λόγους ασφαλείας, αλλά είναι κάτι το οποίο μελετούμε για να βρεθεί λύση».

Για τα εγκαίνια του Κατωκοπια Επιστροφή: «Αύριο την Πέμπτη θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Δόξας στην Περιστερώνα και θα παρευρεθεί ο ΠτΔ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο