Στα δάχτυλα ενός χεριού οι «επιζώντες» βασικοί

ΑΠΟΕΛ εναντίον Δόξας την Κυριακή.  Με τους «γαλαζοκίτρινους» να θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν  την αντεπίθεση. Ξεκάθαρα πράγματα. Ας αφήσουμε λίγο το φρέσκο αγωνιστικό κομμάτι και ας πάμε στο «ιστορικό». Η σύγκριση με τους δύο περσινούς αγώνες της κανονικής έρχεται να υπενθυμίσει πόσο άλλαξε ο ΑΠΟΕΛ ένα χρόνο (και κάτι μετά). Από πλευράς ρόστερ. Βασικά 4+1 παίκτες είναι σήμερα στην ομάδα, από αυτούς που ξεκίνησαν στην 11άδα των δύο περσινών αγώνων στην κανονική περίοδο.

Αν συγκρίνουμε με τον αγώνα 2ου γύρου (ήττα με 2-1 στο Μακάρειο στις 5 Ιανουαρίου) ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με τους: Σίλβα, Αποστολάκη, Ουίλερ, Ζορζ, Σάντος, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Μπεν Σαχάρ, Γαβριήλ. Νούχιου, Ζαχίντ. Άρα, Ντε Βινσέντι, Ουίλερ, Γαβριήλ είναι τώρα στην ομάδα. Όπως και ο Σάντος (βασικά τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Αν μέτρο σύγκρισης είναι η έδρα, τότε πέρσι στον 1ο γύρο (ο αγώνας ήταν για την 5η αγωνιστική αλλά λόγω Ευρώπης έγινε μετά την 11η) ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 2-0 στο ΓΣΠ.  Σίλβα, Ζεράλδες, Σιέλης, Μερκής, Ζορζ, Γένσεν, Ατζίλι, Ντογκαλά, Κλωναρίδης, Ζαχίντ, Νούχιου το αρχικό σχήμα.  Δηλαδή από τους 11 μόνο ο Ντογκαλά είναι στο φετινό ρόστερ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο