ΑΕΚ: Νίκη και μόνο νίκη

Για την 19η αγωνιστική η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στο Δασάκι από τον ανεβασμένο πλέον, μετά τη νίκη του στο κύπελλο επί της Δόξας, Εθνικό. Η ομάδα της Λάρνακας θα πάει στην αναμέτρηση με μοναδικό στόχο να φύγει απο το Δασάκι με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Eίναι φανερό ότι το 2022 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ έπειτα από τη νίκη επί του Απόλλωνα, ωστόσο δεν εξελίσσεται  ιδανικά καθώς πλέον μετρά τρεις διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες για να πανηγυρίσει τη νίκη, δύο στο πρωτάθλημα (ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση) και μία στο κύπελλο (ΠΑΕΕΚ), έτσι στην ΑΕΚ ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο διεύρυνσης του εν λόγω σερί. Επίσης το κομμάτι της ένστασης απασχολεί αποκλειστικά το νομικό επιτελείο, καθώς μετά τον μηδενισμό οι κιτρινοπράσινοι εξετάζουν τα ενδεχόμενα που έχουν μπροστά τους.

Οι Λαρνακείς γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι πρέπει να κουραστούν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο για να καταβάλουν την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού, ο οποίος "καίγεται" για την παραμονή.

Απόντες από την ομάδα του Νταβίδ Καταλά θα είναι οι Ρομπέρτο Ροσάλες και Ανταμ Γκιούρσκο, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής διαθέτει πλειάδα επιλογών στη φαρέτρα του για να αντικαταστήσειτην οποιαδήποτε απουσία. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο