Άλλαξαν οι όροι και κλείνει το deal ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακού για Σαρφό!

Στην τελική ευθεία για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου το μεγαλύτερο σίριαλ του χειμερινού παζαριού στην Κύπρο προσθέτει νέα επεισόδια!

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων (και) με την ΑΕΚ, καθώς είχαν προηγηθεί τα αντίστοιχα με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, ο Κίνγκσλι Σαρφό είναι εκ νέου στο προσκήνιο, καθώς προέκυψε αναθέρμανση ενδιαφέροντος εκ μέρους των «γαλαζοκιτρίνων».

Το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης στον Μάριους Λουντεμό και διαγραφής του από τη λίστα της ομάδας στην ΚΟΠ για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου δημιουργεί νέα δεδομένα στο μεταγραφικό σχεδιασμό των Πρόδρομου Πετρίδη και Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς προκύπτει ανάγκη ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη του κρούση για τον παίκτη του Ολυμπιακού ο ΑΠΟΕΛ είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των «μαυροπρασίνων» και τον 27χρονο Γκανέζο (του προσέφεραν υπερδιπλάσιες απολαβές από τις τρέχουσες), ωστόσο οι απαιτήσεις του μάνατζέρ του, Νότσι Χαμασόρ (σ.σ. αξίωνε τριπλασιασμό απολαβών για τον πελάτη του) είχαν αποδειχθεί αξεπέραστο εμπόδιο.

Στη νέα κρούση από πλευράς ΑΠΟΕΛ οι όροι του deal έχουν τροποποιηθεί ουσιωδώς: ο παίκτης θα μετακομίσει στον Αρχάγγελο υπό μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πληρώσουν το συμβόλαιό του με τις προβλεπόμενες αυτή τη στιγμή απολαβές και το καλοκαίρι θα έχουν τον πρώτο λόγο για αγορά του Σαρφό, ο οποίος δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό έως τον Μάιο του 2023.

Αν δεν προκύψει ανατροπή της τελευταίας στιγμής (διόλου απίθανο με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην υπόθεση Σαρφό), τότε αναμένεται άμεσα η επισημοποίηση του deal.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο