Λιάσος: "Ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς"

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, Λιάσος Λουκά, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για την προετοιμασία που είχαμε τραυματισμούς και προβλήματα κορονωιου. Είχαμε πολλές δυνάμεις όμως στεναχωριέμαι που ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ήταν καλύτερο το ΑΠΟΕΛ σε κάποιο σημείο του πρώτου μέρους. Είχαμε εμείς τις κλασικές ευκαιρίες και έπρεπε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. 

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν πολλές δυνάμεις κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ο Άρης θα συνεχίσει τον δρόμο του. Ήδη δείξαμε τις δυνάμεις μας. Θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, μας βοήθησε όχι και στις καλύτερες συνθήκες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήταν ένα ντέρμπι, πάθος ένταση και κάθε ομάδα μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά θεωρώ πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς. 

Θα χαρούμε όταν μπούμε και μαθηματικά στην εξάδα. Θα υλοποιηθεί ένας στόχος. Για πιο πάνω, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κόντρα στην ΑΕΛ, θα δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Υπήρχε ένταση και στους πάγκους, ήταν ένα ντέρμπι και όλοι θέλαμε να νικήσουμε
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο