Ο Ασάντε για την αποχή του, το ματς με την ΠΑΕΕΚ και όχι μόνο (vid)

Ο Ερνέστ Ασάντε αναφέρθηκε μέσα από το επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, στα κλειδιά για τη νίκη, ενώ μίλησε για την επιστροφή του στη δράση και στην περίοδο που βρισκόταν εκτός δράση.

Αναλυτικά:

Πως περιμένεις τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ; «Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για αυτό θα τα δώσουμε όλα».

Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρει η Ομόνοια τους τρεις βαθμούς; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι, ξέρω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αγωνίστηκε στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό και σκόραρες. Πως ένιωσες; «Ένιωσα πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και που αγωνίστηκα πάλι με τους συμπαίκτες μου».

Πως ήταν η περίοδος χωρίς ποδόσφαιρο; «Ήταν δύσκολο, αλλά το θετικό ήταν ότι είχα καλούς ανθρώπους κοντά μου και μου έδωσαν κίνητρο. Έτσι, δεν ήταν σαν πονοκέφαλος για μένα, ήταν εντάξει και τώρα επέστρεψα».

Μήνυμα στον κόσμο: «Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Χρειαζόμαστε την πίεση τους για να ξυπνήσουμε. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι, ξανά».

Μήνυμα στον κόσμο για την επιστροφή του: «Έχω εισπράξει πολλά μηνύματα. Είμαι ευγνώμων και αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο