Ο… περονόσπορος αφήνει τον Τσόρνιγκερ μόνο με τρεις επιλογές

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων εισήλθε με εννέα καθαρόαιμους αμυντικούς. Συνεπώς, τουλάχιστον ποσοτικά ουδείς μπορεί να τον μεμφθεί ότι δεν έκανε καλά τα κουμάντα του το περασμένο καλοκαίρι.

Από αυτούς τους εννέα, ωστόσο, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εν όψει Πάφου μπορεί να υπολογίζει μόνον στους… τέσσερις. Ο Ουέλινγκτον αποτελεί παρελθόν, οι Μαλεκκίδης, Κατελάρης και Αλεσάμι είναι τραυματίες, και ο Χαμάς τιμωρημένος.

Ποιοι μένουν; Οι Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Παναγιώτου και Μαυρίας και ως υπηρεσιακές λύσεις οι Χάμπος και Σπόλιαριτς. Εξ αυτών αριστεροπόδαρος είναι μόνον ο Γάλλος.

Το πρόβλημα για τον Γερμανό τεχνικό δεν περιορίζεται ούτε εξαντλείται στην αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Κατελάρης και Αλεσάμι θα είναι εκτός για ενάμισι μήνα, ενώ για τους εναπομένοντας αμυντικούς ελλοχεύει ο κίνδυνος -πέραν των τραυματισμών- των τιμωριών και του κορωνοϊού.

Για τον τεχνικός του Απόλλωνα συνεπώς υπάρχουν τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι η προσφυγή σε υπηρεσιακές λύσεις, η χρησιμοποίηση παικτών σε θέσεις άλλες από τη φυσική τους.

Η δεύτερη είναι η αλλαγή συστήματος (από τετράδα σε τριάδα στην άμυνα) που θα «εξοικονομήσει» θέσεις στα μετόπισθεν.

Η τρίτη είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής μέσα από το χειμερινό παζάρι. Με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Γερμανός τεχνικός, το μόνο δεδομένο είναι πως ο (όποιος) νεοφερμένος θα πρέπει να είναι ικανός να προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις στην οπισθοφυλακή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο