Ετοιμάζονται οι Απολλωνίστες (Ανακοίνωση)

Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα με την πιο κάτω ανακοίνωση κάνουν κάλεσμα ενόψει της συνοδείας που θα έχει η αποστολή για το ματς με την Πάφο στο ''Στέλιος Κυριακίδης''.

Αναλυτικά:

''Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Έφτασε η ώρα! Η δικιά μας ώρα! Τα δικά μας θέλω και η απαίτηση ολοκλήρου του ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟΥ κόσμου για ακόμη πιο δυνατή και έμπρακτη στήριξη στον δικό μας ΘΡΥΛΟ, τον δικό μας ΘΕΟ!

Η ώρα σήμανε παιδιά.. κι αστέ τους ιθύνοντες του τόπου να νομίζουν πως παίζουμε το δικό τους το παιχνίδι! Το Σάββατο 22/01 έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ποδοσφαιρική μας ομάδα που για ακόμα μια φορά καλείτε να πάρει την νίκη μπροστά σε βουβές κερκίδες. Μόνο που αυτή την φορά σκοπεύουμε να γίνουμε ο 12ος παίχτης της ομάδας τουλάχιστον μέχρι να πατήσει το πόδι της στο χορτάρι του Παφιακού!

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια ανεπανάληπτη εκδρομή στην Πάφο και καλούμε τον απανταχού τρελαμένο αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να ακολουθήσει!

Σημείο συνάντησης η κλινική στις 13:30 και αναχωρούμε ΑΥΣΤΗΡΑ στις 14:00 για το Columbia beach hotel στο Πισσούρι όπου θα συνοδεύσουμε την ομάδα μέχρι το Παφιακό,  στήνοντας ένα ξέφρενο πάρτι μέσα στην Πάφο!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Υ.Γ. ΘΡΥΛΕ ΔΙΠΛΟ, ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΦΙΑΚΟ''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο