Τα εισιτήρια ενόψει ΑΕΚ

Η Ανόρθωση ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

''Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «ΑΕΚ Αρένα» (24/1, 19:00), στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η διάθεση θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά με την εξής διαδικασία.

Οι κάτοχοι θεωρείων πολυτελείας του «Α. Παπαδόπουλος» που επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο μπορούν να το πράξουν με αποστολή email στη διεύθυνση info@anorthosisfc.com.cy. Το δικαίωμα αφορά τρία εισιτήρια ανά θεωρείο και τα αιτήματα πρέπει να αποσταλούν αυστηρά μέχρι τις 11 το πρωί της Παρασκευής(21/1).

Στις 14:00 της ίδιας μέρας θα ξεκινήσει η διάθεση για τους κατόχους διαρκείας 2021-22, μέσω του www.anotickets.com . Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια, θα ελευθερωθεί η προπώληση στις 14:00 του Σαββάτου (22/2).

Οι τιμές ορίστηκαν από το γηπεδούχο σωματείο στα €15 κανονικά, €10 μαθητικά και €1 παιδικά εισιτήρια. Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Νέα μέτρα που ισχύουν από 15/12/2021 για είσοδο στα γήπεδα με απόφαση υπουργικού συμβουλίου

Το Υπουργείο Υγείας Διευκρινίζει πως:

(i) κλειστά και υπαίθρια γήπεδα

Από τις 15 Δεκεμβρίου στους πιο πάνω χώρους θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή Άτομα που έχουν νοσήσει νοουμένου ότι δεν έχουν παρέλθει 6 μήνες και κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης.

Εξαιρούνται τα παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών, νοουμένου ότι κατέχουν SafePass ενώ για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός.

Εξαιρούνται άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους, και κατέχουν έγκριση από την Ad Hoc επιτροπή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Διευκρινίζεται πως τα άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων και μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test, όπως επίσης και άτομα που έλαβαν την ενισχυτική δόση εμβολίου.

Τα άτομα για τα οποία έχει παρέλθει περίοδος 7 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων, και μία δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δικαιούνται να εισέρχονται στους χώρους αυτούς με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Διευκρινίζεται πως τα άτομα τα οποία έχουν νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο