"Μάγκας ο Σεργίδης, έρχεται το απόγευμα η μεταγραφή μας"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή ‘Τρανζίσιον’ με τον Θεόδωρο Καυκαρίδη, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης

«Η μέχρι σήμερα πορεία και τα αποτελέσματα, δημιούργησε ένα σεβασμό. Αρκετός κόσμος στο ξεκίνημα της σεζόν μας έλεγαν ότι είμαστε καταδικασμένοι, ευτυχώς τους διαψεύσουμε, δίνοντας ωραίο χρώμα στο πρωτάθλημα. Είναι μία ωραία εμπειρία για μας. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Χθες ήταν η μισή ομάδα διαθέσιμη. Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα, είδαμε και παιδιά που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Δείξαμε με μεγάλες ομάδες, ότι η ΠΑΕΕΚ δικαιούται να ελπίζει για παραμονή και να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Ο Μάκης Σεργίδης είναι μάγκας και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Τους δημιούργησε ένα πλάνο και μία νοοτροπία με απίστευτη οργάνωση. Δεν φοβάται να κάνει και τις δοκιμές του, διαβάζει το παιχνίδι και μπορεί να κάνει coaching».

«Η παραμονή για 2η χρονιά θα δημιουργήσει κουλτούρα και κόσμο. Τα σωματεία χτίζονται σιγά-σιγά. Μπήκαμε στο χάρτη πλέον».

«Οικονομικά δεν τα βγάζουμε πέρα, το λαχείο δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε. Μήνα με τον μήνα να δούμε που θα μας βγάλει. Οι μεταγραφές μας δεν είναι από την Κύπρο, όσους προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε από ομάδες της Κύπρου, ήταν αδύνατο. Το μπάτζετ τους είναι τεράστιο. Τους λέμε ελάτε και η ΠΑΕΕΚ είναι ένα βήμα για να προχωρήσετε».

«Ο ένας φτάνει απόψε Κύπρο, όμως πρέπει να διακόψει το συμβόλαιο με την ομάδα του, ο άλλος είναι επιθετικός. Συζητήσαμε με 3 και περιμένουμε απάντηση».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο