Διπλό κορυφής για τον Απόλλωνα... μέσα στο Δασάκι

Ο Απόλλωνας με τέρμα του Ουέλιγντον στο 83ο λεπτό, κατάφερε επικρατήσει με 0-1 του Εθνικού μέσα στο Δασάκι, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Στην κορυφή με 28 βαθμούς ο Απόλλωνας, στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Άχνας

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες κινήθηκαν στην μετριότητα χωρίς να καταφέρουν να φτιάξουν ευκαιρία. 

Ο Απόλλωνας στα πρώτα στάδια του αγώνα είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, έβαλε πίεση στην αντίπαλη εστία όμως μέχρι εκεί καθώς δεν μπόρεσε να φτιάξει μια καλή στιγμή και να απειλήσει τον Χριστοδούλου. 

Από την άλλη ο Εθνικός, έκλεινε συνεχώς χώρους προσπαθώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, κάτι που τελικά κατάφερε. Από τα μισά του πρώτου μέρους μέχρι το τέλος, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ισορροπώντας κάπως τον αγώνα. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος καθώς σε κάποιες αντεπιθέσεις που δημιούργησε, οι ποδοσφαιριστές του δεν ήταν ουσιαστικοί. 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος, με τον Απόλλωνα να είναι η ομάδα που σταδιακά δημιουργούσε φάσεις για να ανοίξει το σκορ με αποκορύφωμα το σουτ του Κολ στο 63ο λεπτό που πέρασε λίγο έξω και το δοκάρι του Ψύχα στο 75ο λεπτό. Οι γαλάζιοι απείλησαν επίσης, με μακρινά σουτ του Αλμπάνη και του Ζράντι. 

Ο Εθνικός με την σειρά του συνέχισε με την ίδια τακτική, να προσπαθεί δηλαδή να απειλήσει με αντεπιθέσεις. 

Όλα αυτά μέχρι το 83ο λεπτό όπου ο Απόλλωνας βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα του Εθνικού, η μπάλα κατέληξε στον Ουέλιγντον ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστοδούλου για το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο