Και δεύτερη αποχώρηση από την ΑΕΛ μετά τον Κέρκεζ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ ακολούθησε η αποχώρηση ακόμη ενός μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Ο λόγος για τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, Χάρη Φαλά, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του στον λεμεσιανό σύλλογο με την ακόλουθη μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το πιο σημαντικό και όμορφο ταξίδι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα κλείνει εδώ!

Κλείνει αφήνοντας μου στιγμές και εμπειρίες οι οποίες θα μείνουν ανεξητιλες μέσα μου και που πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να τις περιγράψω!

Στο ταξίδι αυτό, θέλω να πιστεύω πως στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τόσο της διοίκησης που μου εμπιστευθηκε το πόστο του προπονητή Φυσικής Κατάστασης αλλά και του κόσμου για την συνεχή και απαράμιλλη στήριξη.

Νιώθοντας ευγνώμων και παράλληλα τυχερός θέλω ταπεινά να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον πρόεδρο κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, στον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα αλλά και στον υπέροχο και ξεχωριστό κόσμο της ΑΕΛ τον οποίο θα θυμάμαι με δέος για πάντα!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους πραγματικούς ήρωες που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Τοτς αθλητές μου, τα λιοντάρια μου με τους οποίους ανέπτυξα ιδιαίτερη σχέση και δεσμό...

ΕΝΑ - ΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, όπως επίσης και στους αφανής ήρωες που απαρτίζουν το οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΛ ( Διευθυντή, Φυσιοθερπευτες και γιατρούς, Φροντιστές, και λοιπό προσωπικό ) με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα σε όλους τους τομείς.

Με τη δική τους στήριξη και βοήθεια μπόρεσα να διεκπεραίωνω καθημερινά τα καθήκοντα μου ομαλά και απρόσκοπτα!

Θα είστε φίλοι μου για πάντα!

Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω ιδιαίτερως στον "brate" Ντούσαν Κέρκεζ με τον οποίο συμπορευομαι αλλα και στο υπόλοιπο προπονητικό team αφου χωρίς αυτούς το ταξίδι αυτό δεν θα ξεκινούσε ποτέ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΕΛ.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ... Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο