Πήρε εξιτήριο ο Άνχελ, σκέψεις για αμυντικό!

Θετικά είναι τα νέα που προκύπτουν για τον Άνχελ Γκαρσία.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ πήρε σήμερα εξιτήριο από την κλινική στην οποία βρισκόταν, θα χάσει το παιχνίδι με την Ομόνοια και την Πάφο και αρχές του 2022 αναμένεται πως θα είναι έτοιμος να παίξει.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο σπίτι του, ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών και το πιο σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα. Να σημειώσουμε πως έγιναν (όπως είναι φυσιολογικό) αρκετές εξετάσεις για να είναι οι ειδικοί εντελώς σίγουροι στις διαγνώσεις τους.

Από εκεί και πέρα πάμε να ανοίξουμε και το κεφάλαιο προγραμματισμός. Στο μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρη η πρόθεση Ρόκα να κινηθεί για προσθήκες. Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει για αμυντικό. Πιο συγκεκριμένα για κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να παίζει και στα άκρα της οπισθοφυλακής. Αυτό γνωρίζουμε για την ώρα και σας το μεταφέρουμε. Κρατήστε όμως κάτι σημαντικό. Ψάχνει γράψαμε πιο πάνω, αν δεν βρει αυτό που θέλει κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πως θα κινηθεί. Ο Ισπανός απέδειξε πως ποτέ δεν κάνει μια μεταγραφή απλά για να την κάνει και έτσι αυτό παίζει τον ρόλο του. Επιπρόσθετα, σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό στο θέμα αποχωρήσεων αφού για την ώρα δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω επί αυτού.

Βέβαια στα αποδυτήρια όλοι μένουν ανεπηρέαστοι από τέτοιες συζητήσεις, συγκεντρώνονται αποκλειστικά στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει εντός του 2021 (με Ομόνοια και Πάφο), ενώ ο Ρόκα παράλληλα προχωρά τον σχεδιασμό του με γνώμονα την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.

Τέλος, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη στο Μακάρειο επί της Δόξας, η προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας συνεχίζεται και άπαντες περιμένουν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο