«Το να ανέβεις από την 11η θέση στην 7η δεν είναι λόγος να πανηγυρίσεις»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου στο Ράδιο Πρώτο για την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί στην Εσθονία κόντρα στην Φλόρα Ταλίν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Αναλυτικά: 

Πρώτη τοποθέτηση: «Είναι ρόλερ κόστερ η φετινή σεζόν. Η χαρά για τα αποτελέσματα κρατά λίγο για όλους. Αυτό είναι το πρωτάθλημα που φαντάζομαι έκαναν εισηγήσεις για να το διορθώσουμε. Το είδαμε σε όλα τα παιχνίδια. Αντιλαμβάνονται όλοι πως το πρωτάθλημα έχει έντονο ανταγωνισμό και να έχει αντοχές όποιος θέλει να το κατακτήσει. Τα δεδομένα της στιγμής έχουν μια εικόνα, να αλλάζει από Δευτέρας με Δευτέρα»

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Είναι αλήθεια η συζήτηση που συνοδεύει τον αγώνα αφορούσε συγκεκριμένα πράγματα. Αν η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε κάποιους τομείς. Υπάρχει και αυτό το στοιχείο. Μπορεί η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα. Μπορεί να περιορίσει τον αντίπαλο της. Η ομάδα αυτή αμύνεται και βγαίνει μπροστά στην αντεπίθεση». 

«Έχει να κάνει τον τρόπο με τον οποίο δεν έχουμε κερδίσει τους αγώνες, με Άρη, ΑΕΛ και ΑΕΚ να είναι η ομάδα που πίεζε να βρει ένα γκολ. Βρήκε ευκαιρίες αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Ο αγώνας με τη Δόξα ήταν εντελώς διαφορετικό. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν καταφέραμε ποτέ στον αγώνα.  Με την Ομόνοια δεν δεχθήκαμε μεγάλες ευκαιρίες, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα ανταποκρίθηκε». 

«Έχουμε πιθανότητες που αν τις αναλύσεις δεν είναι απομακρυσμένες για πρόκριση. Το κλειδί φυσικά είναι η νίκη μέσα στην Εσθονία επί της Φλόρα Ταλίν». 

«Κερδίζεις την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Είναι ορόσημο κάθε φορά που συμβαίνει. Οι δυο ομάδες ήταν στην ίδια τρύπα. Η έξοδος ήταν μόνο για έναν. Αφού βγήκαμε και μάλιστα εκτός έδρας είναι σπουδαίο. Το να ανέβηκες από την 11η θέση στην 7η δεν είναι λόγος να πανηγυρίσεις»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο