Νίκα Κατσαράβα, ο πρώτος επιθετικός!

Στο τρίτο του παιχνίδι πρωταθλήματος και δεύτερο στο βασικό σχήμα, ο Νίκα Κατσαράβα βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα και πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα μετά από 20 μήνες με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Το τέρμα του Γεωργιανού δε χάρισε μόνο το σπουδαίο διπλό στην ομάδα, αλλά άνοιξε και το λογαριασμό των επιθετικών της «Κυρίας» στο μαραθώνιο. Χρειάστηκαν εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος για να σκοράρει καθαρόαιμος φορ της Ανόρθωσης και αυτό το γκολ προήλθε από τον ποδοσφαιριστή με τα λιγότερα παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής.

Ο Νίκα Κατσαράβα μετρά 118 λεπτά και ένα γκολ. Σε αντίθεση με τους άλλους δυο, Ονησίφορο Ρουσιά και Κάιλ Λάφερτι που αγωνίστηκαν σε 177 (πέντε παιχνίδια) και 302 λεπτά (τέσσερις αγώνες) αντίστοιχα χωρίς να σκοράρουν.

Ως εκ τούτου ακόμα ένα θετικό στοιχείο προέκυψε από το σπουδαίο διπλό επί της Ομόνοιας που ενδέχεται να βοηθήσει την ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Ρουσιάς και Λάφερτι σκόραραν από μια φορά στην Ευρώπη, στο αδιάφορο όπως εξελίχθηκε νικηφόρο παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο