Θέλει χειρισμό και μεταχείριση η περίπτωση Ιγιάγι

Ο Ιγιάγι Ατιεμγουέν έχει εξαιρετικά στοιχεία σαν ποδοσφαιριστής. Ίσως και μοναδικά μέσα στο ρόστερ της Ομόνοιας. Η απόδοση του κόντρα στην Αντβέρπ ήταν ίσως ένα δείγμα για το τι μπορεί να κάνει στην μέρα του. 

Ο Νιγηριανός είναι όμως εμφανώς και παίκτης που δύσκολα μπαίνει σε καλούπια, που έχει την  τάση να λειτουργεί αυθόρμητα και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικά. Και ίσως να αφήνει κατά μέρος τα αμυντικά του καθήκοντα. Όπως έγινε με τον Απόλλωνα. Αντικαταστάθηκε(ορθώς) νωρίς, αντέδρασε (μπορεί ο καθένας να τον κατανοήσει, αλλά όχι να τον δικαιολογήσει) και απολογήθηκε λίγο μετά. 

Χωράει λοιπόν ένας τέτοιος παίκτης στην Ομόνοια του Μπεργκ όπου τα "καλούπια" είναι σημείο αναφοράς και επιτυχίας. Άποψη μας ότι χωράει, γιατί τα αυτά καθ' αυτά τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα στην ομάδα. Αν και εφόσον.... 

Είναι πασιφανές ότι χρειάζεται ένας συγκεκριμένος χειρισμός, μία συγκεκριμένη διαχείριση της περίπτωσης. Για να κάνει αυτά που μπορεί (με συγκεκριμένη ελευθερία κινήσεων) και αυτά που του ζητούν. Αναλόγως φυσικά με το τι κρίνει ο Μπεργκ για το στάτους και την χρησιμότητα του. 

 Ίσως η αντικατάσταση να έστειλε το κατάλληλο μήνυμα στον Ιγιάγι. Ίσως η απολογία του να είναι σημάδι πως πήρε το μήνυμα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο