Αυτό που την πληγώνει από το ξεκίνημα

Τα στατιστικά του αγώνα, (13 τελικές για την Ανόρθωση), έδειξαν στο τέλος το πόσο πολύ ήθελε η Ανόρθωση να πάρει αυτή την αναμέτρηση και να ήταν αυτή η κερδισμένη του Τσιρείου. Τα συνεχόμενα αμυντικά λάθη και κενά όμως του πρώτου ημιχρόνου, της στοίχισαν και την έστειλαν πίσω στη πόλη του Ζήνωνα χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Στο β' ημίχρονο η Ανόρθωση είχε άγριες διαθέσεις, πίεσε αρκετά τον Βοζίνια και σκόρσαρε περισσότερο την άμυνα της ΑΕΛ, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Ήταν ίσως από τις πιο πετυχημένες παρουσίες της φετινής Ανόρθωσης, όμως το δυστύχημα για την ομάδα του Τιμούρ είναι ότι δεν συνδυάστηκε με το πολυπόθητο τρίποντο. Η Ανόρθωση ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση, κέρδισε τις εντυπώσεις το παραδέχθηκαν και από πλευράς ΑΕΛ, όταν όμως κάνεις τέτοιο παιχνίδι φτάνοντας σε αυτό το επίπεδο, και δεν μαζεύεις ούτε βαθμό, τότε ναι είναι πρόβλημα. 

Είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα ότι η Ανόρθωση εκτός έδρας αδυνατεί να κερδίσει, έχει τρία στα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και 9 βαθμούς χαμένους. Οι έξι μάλιστα ήταν στο Τσίρειο (Άρη - ΑΕΛ). Το αντιλαμβάνεται αυτό και ο Κετσπάγια που όσο βλέπει την ομάδα του να μένει μακριά από νίκες στα εκτός, τόσο θ’ αυξάνεται η πίεση στους ποδοσφαιριστές. «Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας», ήταν μία χαρακτηριστική ατάκα από τον Κετσπάγια, που έδειξε έτσι τη δυσφορία του στα όσα είδε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, με την ομάδα του να δίνει εύκολα τη μπάλα και μάλιστα σε στημένες επικίνδυνες φάσεις από τις οποίες ήρθαν και τα γκολ για την αντίπαλο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός γνωρίζει που θα πρέπει να δουλέψει και τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσει έμφαση ώστε το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει από την πρώτη αγωνιστική (δέχεται εύκολα γκολ) να διορθωθεί άμεσα, τώρα που το πρωτάθλημα μας είναι ακόμη στις αρχές. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο