«Δεν έπρεπε να έχουμε χάσει ούτε ένα, αλλά έχουμε χάσει ήδη τρία...»

Τρόπο να εξηγήσει πώς η ομάδα του αποχώρησε με άδεια χέρια από το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ έψαχνε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-2 στο Τσίρειο ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Είναι δύσκολο να μικλήσω μετά το από τέτοιο παιχνίδι... Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερα εκτός έδρας απέναντι σε τέτοια ομάδα. Κυριαρχήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά με ένα σουτ δεχτήκαμε δύο γκολ. Δυστυχώς αυτό μας ταλαιπωρεί από την πρώτη αγωνιστική, δεχόμαστε εύκολα γκολ από ατομικά και ομαδικά λάθη.

Αν δεν παίζαμε καλά και χάναμε, θα το έλεγα, δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά να παίζεις τόσο καλά και να χάνεις… Ειδικά στο β’ ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες που ήταν πιο δύσκολο να τις χάσεις παρά να τις βάλεις. Είπαμε πως ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Στοίχισαν και τα λάθη και η αστοχία. Δεν μπορώ να έχω παράπονο, η ομάδα προσπάθησε, ίσως να κάναμε και το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά φεύγουμε από εδώ ηττημένοι και αυτό είναι πολύ οδυνηρό.

Το πρώτο γκολ της ΑΕΛ το δώσαμε εμείς, το δεύτερο ήταν πανέμορφο. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη, αλλά δεν μάθαμε. Πάλι δεχτήκαμε γκολ… Μας δίνει ελπίδα, ωστόσο, ότι η ομάδα παίζει καλά. Από τα πέντε παιχίδια δεν έπρεπε να χάσουμε ούτε ένα, αλλά χάσαμε ήδη τρία», σχολίασε ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο