«Είμαστε η Ομόνοια, δεν μπορούμε να παραδοθούμε σε κανέναν, είναι αδύνατον!»

Τη μαχητικότητα των παικτών του στο εντός έδρας 1-0 επί του Απόλλωνα εξήρε ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στο ΓΣΠ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, ο Απόλλων είναι καλή ομάδα, που έκανε καλή αρχή στη σεζόν. Και η νίκη αλλά και η μάχη που δώσαμε είναι θετικά στοιχεία για μας. Μπορούμε και καλύτερα, αλλά είχαμε απέναντι έναν καλό αντίπαλο. Υπερασπιστήκαμε καλά την περιοχή μας, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο τέρμα με ωραία ενέργεια Ζαχαρίου και καλό τελείωμα του Στέποβιτς, αλλά σήμερα μετά το 1-0 χρειαζόμασταν να δώσουν όλοι μάχη για το σύνολο. Το έκαναν.

Πάντα προσπαθούμε να νικάμε και όταν δεν συμβαίνει αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε έναν τέτοιον αντίπαλο στο μηδέν, δείχνει ποιότητα. Στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Σήμερα είχαμε πέντε νέα πρόσωπα, είναι μεγάλος αριθμός, είμαστε ικανοποιημένοι που στη διακοπή είχαμε επιστροφές τραυματιών, είδαμε ότι σήμερα η ομάδα ήταν κάπως διαφορετική, έχουμε πλέον μεγαλύτερο συναγωνισμό. Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει με σκληρή δουλειά να χτίσουμε πάνω στο αποτέλεσμα αυτό. Τώρα εστιάζουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης, εστιάζουμε σε αυτό.

Δεν ξέρω τι σκέπτονταν όλοι οι άλλοι, όταν είδαν την κλήρωση, είναι ένας ισορροπημένος όμιλος, ήμασταν κοντά σε κέρδος με την Καραμπάχ, αλλά ήταν λίγο καλύτερη από μας και μας νίκησε εντός έδρας. Έχουμε πει ότι προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στον όμιλο, δεν σκέπτομαι ότι είμαστε εκεί απλώς για τη συμμετοχή. Είμαστε η Ομόνοια, δεν μπορούμε να παραδοθούμε σε κανέναν, είναι αδύνατον.

Η Βασιλεία παίζει σε πιο υψηλό επίπεδο, η Καραμπάχ παίζει τώρα 4 χρόνια στους ομίλους, εμείς ήλθαμε από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στους ομίλους, το χρειαζόμαστε ως σύλλογος, νομίζω ότι μακροπρόθεσμα θα μας κάνει καλό, απλά στο μεσοδιάστημα θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας πρέπει να βρούμε καλύτερη ισορροπία. Αν είχαμε νικήσει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα πηγαίναμε διαφορετικά στη Βασιλεία. Είχαμε όμως τραυματισμούς, με 11 παίκτες εκτός, με τη Φλόρια τελειώσαμε με τον Ασημένο και τον Ζευκή στο γήπεδο. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα στον κόσμο, περάσαμε από αυτήν τη φάση, είμαστε έτοιμοι να την κλείσουμε, να είμαστε πιο συμπαγείς και σταθεροί σε απόδοση. Για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικά πράγματα στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο