«Όταν κατακρεουργείτο η Ομόνοια και φωνάζαμε, μας έλεγαν κλαμμένους»

Με αφορμή τον σάλο και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τον εντός έδρας αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα την περασμένη Δευτέρα ο Μάριος Αργυρίδης τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν, την έρευνα για το παιχνίδι και το ενδεχόμενο εκ νέου καθόδου ξένων διαιτητών.

Ο πρόεδρος του σωματείου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και την καταγγελία της Δόξας: «Νομίζω η επίσημη Ομόνοια έχει τοποθετηθεί. Για εμάς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και θεωρούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Εμείς θέλουμε να κάνουν όλοι το καθήκον τους σωστά».

...το αν φοβάται η Ομόνοια: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θέλουμε να κάνουν όλοι το καθήκον τους αμερόληπτα και χωρίς σκοπιμότητες. Παλαιότερα με τα λάθη που γίνονταν αν τα θυμηθούμε, εμείς θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία».

...τις πολλές διαμαρτυρίες: «Το ανησυχητικό είναι ότι με τις διαμαρτυρίες που γίνονται θέλουν να πάρουν πίσω τις σωστές αποφάσεις για τα ακυρωθέντα γκολ της Δόξας. Όλοι διαμαρτύρονται για το ότι ο Κακουλλής έκανε φάουλ στον Σισκόφσκι, ενώ ο ίδιος ο τερματοφύλακας της Δόξας δεν διαμαρτυρήθηκε καν. Όταν η Ομόνοια κατακρεουργείτο δεν είδα κάποιον να ασχολείται. Κανένας δεν έκανε κάτι, καμία επιτροπή, καμία ανακοίνωση από ομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα γίνεται όλο αυτό…».

...τους ξένους διαιτητές: «Δεν θα διορθωθούν τα προβλήματα αν φέρνουμε συνεχώς ξένους διαιτητές. Δεν πρέπει να είναι η μοναδική λύση οι ξένοι. Πρέπει να αναπτυχθούν οι διαιτητές μας. Για να λύσεις αυτό το θέμα με την διαιτησία πρέπει να το αναγνωρίσεις. Όταν εμείς φωνάζαμε για τα λάθη εις βάρος της Ομόνοιας στο παρελθόν μας έλεγαν κλαμένους. Και να έρθουν οι ξένοι διαιτητές όταν υπάρχει οφσάιντ πάλι θα το δίνουν».

...την φάση του Κακουλλή: «Για την φάση του Κακουλλή πιστεύω δεν ήταν φάουλ. Εγώ δέχομαι την συζήτηση κατά πόσον ήταν φάουλ ή όχι. Εγώ είδα επίσης μία φωτογραφία με την φάση αν πέρασε η μπάλα την γραμμή και αυτό που φαίνεται είναι ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και ακόμα και αυτό το συζητάνε».

...την έρευνα του λειτουργού και ποιος θα πάει για κατάθεση: «Εμείς έχουμε δώσει και πιο παλιά κάποια στοιχεία αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι».

...το προπονητικό κέντρο: «Έχουμε την έγκριση από το Υπουργικό και περιμένουμε και άλλες εγκρίσεις για να κάνουμε το “Ηλίας Πούλλος” ένα στολίδι. Πριν το τέλος του χρόνου θα έχουμε όλα όσα πρέπει για να αρχίσουν τα έργα».

...την έδρα στο μπάσκετ: «Έχουμε θέματα με το γήπεδο. Για μένα εύκολα θα λυθούν αν υπάρξει ανταπόκριση από τον διαχειριστή στον οποίο στείλαμε επιστολή. Πιθανόν να πάμε και στο Δημαρχείο του Αγίου Δομετίου. Βάζουμε τις πιέσεις μας αλλά αν δεν έχουμε ανταπόκριση θα κινηθούμε αλλιώς. Εναλλακτική δεν υπάρχει αυτή την στιγμή αλλά αν δεν βρεθεί λύση τότε κάτι θα κάνουμε ως αλλαγή. Πήγαμε και στον ΚΟΑ, μιλήσαμε με τον κύριο Μιχαηλίδη και μας είπε ότι θα υπάρξουν λύσεις για τα τμήματα της ομάδας.

...το Σούπερ Καπ απόψε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και θέλουμε να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα τίτλο στο φούτσαλ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο