«Χρειάζονται φρεσκάρισμα αυτοί που διαιτητεύουν»

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Εθνικός Άχνας που έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου των γηπεδούχων:

«Πήραμε το τρίποντο. Αν δεχόμασταν το 2ο γκολ θα γινόταν άλλη συζήτηση. Αυτό που μετρά είναι το τι έγινε. Η ομάδα που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κέρδισε. Μας ικανοποιεί η νίκη και οι πρώτοι βαθμοί. Είδαμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις βαθμούς. Καλό είναι γιατί θέλουμε ανταγωνισμό. Ίσως να μην μας βολεύει εμάς τους μεγάλους αλλά είναι καλό για το πρωτάθλημα.

Πρώτα βλέπουμε τον Άρη και μετά θα δούμε την Γάνδη. Πρώτα θα δούμε την κατάσταση των παιδιών, θα δουν οι γιατροί τον Ρισβάνη. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για το επόμενο ματς. Θα ήταν καλό μιας και είναι αρχή να κάνουμε και ένα φρεσκάρισμα στους κανονισμούς. Πότε το πάτημα είναι κόκκινη και πότε δεν είναι, πότε δίνεται πέναλτι και πότε επεμβαίνει το VAR. Σωστά γίνονται τα σεμινάρια, χρειάζονται φρεσκάρισμα αυτοί που διαιτητεύουν. Έχει δουλειά ο αρχιδιαιτητής.

Η Ανόρθωση ήταν η μόνη που όσα ακούστηκαν στη συνάντηση με τους διαιτητές τα χαρακτήρισε πράγματα και θαύματα. Ό,τι βλέπουμε που δεν μας αρέσει θα το λέμε, στα πλαίσια της προσπάθειας να βελτιωνόμαστε. Χρειαζόμαστε στον τομέα αυτό βελτίωση. Να βρούμε διαιτητές που με τη δουλειά τους θα φτάσουν στο επίπεδο του ποδοσφαίρου μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο