Οι τέσσερις λόγοι ποιότητας και η ευρωπαϊκή πρόβα

Η παρουσία του Αραγιούρι και του Χριστοδουλόπουλου στην εντεκάδα, βάσει σχεδιασμού, πρόκειται να βοηθήσει αισθητά την Ανόρθωση να ξεδιπλώσει προσωπικότητα στα αμυντικά και στα επιθετικά της καθήκοντα. Η αρχή ήδη έγινε στο φιλικό με τη Δόξα.

Ο Φινλανδός στόπερ και ο Ελλαδίτης φορ, παρότι έχασαν μέρος της προετοιμασίας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έχουν την εμπειρία για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ειδικότερα ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Για τον Κετσπάγια προέχει βέβαια η αγωνιστική ταυτότητα και η ομοιογένεια του συνόλου αφού τα εμπόδια με τον κορωνοϊό, που τα αφήνει στο παρελθόν η «Κυρία», δεν της επέτρεψαν να δώσει ένα μεγαλύτερο αριθμό φιλικό αγώνων.

Γι’ αυτό και θεωρείται χρήσιμο το σημερινό (19:00) παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που πιθανόν να αξιοποιηθεί από τον προπονητή και ως πρόβα εντεκάδας για την Ευρώπη.

Η προσδοκία των κυανόλευκων για μεγαλύτερη ποιότητα στην εντεκάδα αντλείται και από τον ερχομό του Πόποβιτς, καθώς επίσης και από την αναμονή για την επανεμφάνιση του Λάφερτι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο