Παίκτης της Ανόρθωσης είναι και επισήμως από την Παρασκευή (25/6) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ενεργοποίησε τη συμφωνία του με το σύλλογο της Αμμοχώστου.
Η «Κυρία» είναι ο ένατος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του 34χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος συγκαταλέγεται σε μια πολύ ολιγομελή ελίτ παικτών, που έχουν φορέσει τη φανέλα των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού στην Ελλάδα.
«Πατώντας» πάνω σε αυτό το στοιχείο, η ιστοσελίδα στο Facebook «El Sombrero» προχώρησε σε μια χιουμοριστική ανάρτηση-πρόβλεψη για τη θητεία του Χριστοδουλόπουλου στην Κύπρο.
«Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο έμπειρος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ανόρθωση για τη νέα σεζόν, με την Ομόνοια για την επόμενη και με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεθεπόμενη».
