«Η πιο ακριβή προσθήκη, ο Αραγιούρι και ο προπονητής»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Πάφο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αποκάλυψε πως εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής ώστε να τρέξει τα υπόλοιπα. Ο κ. Παλιούρας τόνισε πως η ομάδα είναι κοντά σε ακόμα δυο προσθήκες και στόχος είναι να πάει στην προετοιμασία όσο πιο πλήρης γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Παλάσιος και Σεμέδο δυο πολύ καλές κινήσεις. Θεωρούμε θα βοηθήσουν οι δυο ποδοσφαιριστές, με τον Παλάσιος να αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Πάφου. Έρχεται με πολύ καλές συστάσεις και πιστεύουμε θα βοηθήσει πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Ο Σεμέδο είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, έκανε πολύ καλές χρονιές με την Αλκή και είμαστε αισιόδοξοι. Βέβαια, όλοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τις συστάσεις που τους συνοδεύουν στο γήπεδο.

Κλείσαμε το 80% του ρόστερ. Υπάρχουν 12-13 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Είμαστε κοντά με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές και στόχος είναι αρχές Ιουλίου που θα αρχίσουμε την προετοιμασία να έχουμε το ρόστερ σχεδόν έτοιμο. Θα απομένουν 3-4 παίκτες.

Κάναμε πρόταση στον Αραγιούρι. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτηση του. Ήταν πολύ καλός στο Euro και θα γίνει περιζήτητος. Ευελπιστούμε ότι θα παραμείνει, αφού είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Η απόφαση του παίκτη θα παρθεί μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θέλουμε κάθε νέα χρονιά να είμαστε σοφότεροι και καλύτεροι από την προηγούμενη. Αυτός είναι ο στόχος και θέλουμε να είμαστε όσο πιο πλήρεις και έτοιμοι για τη νέα χρονιά.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παρθεί η απόφαση και για το νέο προπονητή. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσουμε και τον τεχνικό διευθυντή. Περιμένουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρόσληψη του».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο