«Από τον Λάφερτι θέλουμε πράγματα που δεν είχαμε, ήδη παίρνουν και μας ρωτάνε...»

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι κινήσεις που απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ανόρθωση, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρανζίσιον» του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ και τοποθετήθηκε για...

...τις μαζεμένες κινήσεις των περασμένων ημερών: «Στις μεταγραφές βρίσκει απόλυτη εφαρμογή το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Μας προέκυψαν τώρα εμάς και καλώς, διότι συνέπεσαν και με την έναρξη της προετοιμασίας»

...την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι: «Περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι Ισπανία-Πολωνία για να τον ανακοινώσουμε, η απάντησή του ήλθε μετά τα μεσάνυχτα και μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση αποφασίσαμε να μην το κρατήσουμε μέχρι το πρωί. Ως κατευθυντήρια γραμμή για τα μεταγραφικά ο προπονητής μας έχει δώσει ότιι θέλει ποδοσφαιριστές που προσθέτουν πράγματα που δεν τα είχαμε ή δεν τα είχαμε στον απαιτούμενο βαθμό. Αυτό θέλουμε από τον Λάφερτι, δεν είναι αποκλειστική δουλειά του ιδίου, βεβαίως, αλλά θα κριθεί από την αποτελεσματικότητά του. Ήδη πάντως έχουν επικοινωνήσει μαζί μας συμπατριώτες του που μένουν στην Κύπρο και ρωτούν πότε θα έλθει»

...τον αυξημένο αριθμό Κυπρίων στο ρόστερ: «Πέραν των αδελφών Αρτυματά, των Χριστοφή, Κορρέα, Αβραάμ, Αντωνιάδη και Ρουσιά υπάρχουν και οι Χρυσοστόμου, Παρούτης, Νεοφύτου, Ιωάννου -όλοι τους παιδιά που είναι στον προθάλαμο της εθνικής Κύπρου, της οποίας δύο από τους τρεις αρχηγούς έχουμε στο ρόστερ μας. Ήταν κάτι που το ψάξαμε, κάναμε μια αρκετά καλή σοδειά από Κύπριους, αλλά ο προπονητής μας δεν ενδιαφέρεται για εθνικότητα, αλλά για το τι δείχνει στην προπόνηση ο κάθε παίκτης»

...τον Νίκα Κατσαράβα: «Ήταν χθες στην προπόνηση, έκανε ατομικό λόγω τραυματισμού. Είναι κανονικά ποδοσφαιριστής μας, όταν είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, θα πάρει»

...τον Μουρτάζ Νταουσβίλι: «Περιμέναμε να έλθει κανονικά για την έναρξη της προετοιμασίας και να γίνει συνάντηση μαζί του να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Μας έδωσε τη θέση του για όλα, ενημερώθηκε για τη θέση της διοίκησης, παίρνει πλέον και νομική διάσταση το θέμα. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω επαφές μέχρι να ξεκαθαρίσει, έως τότε δεν θα μετέχει στις προπονήσεις».

...τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Είναι ένα παιδί που μπορεί να μας βοηθήσει, γίνονται κάποιες επαφές για να τον φέρουμε, δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό».

...τις επόμενες κινήσεις: «Αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένα τα πράγματα είναι για μια επιλογή στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στη μεσαία γραμμή θέλουμε ενίσχυση. Ο Αραγιούρι έχει δείξει την αξία του, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ποιος θα είναι ο παίκτης για τον κεντρικό αμυντικό μας. Υπάρχουν όμως άνω της μίας περιπτώσεις που έχουμε μπει σε επαφές. Με βάση το ποιοι έχουν αποχωρήσει ο αρχικός σχεδιασμός με έναν εξτρέμ, 1-2 μέσους και έναν στόπερ ολοκληρώνεται»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο