«Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός δρομολογεί τη μεταγραφή του»

Άλλο ένα ελλαδικό δημοσίευμα (16/6) για τον Φαμπιάνο, από το Gazzetta.gr, που αναλύει το γιατί ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει τη μεταγραφή, όπως σναφέρει. Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου έναν έμπειρο και ποιοτικό γκολκίπερ που θα βοηθήσει πολύ και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Στα 33 του χρόνια ο Φαμπιάνο έχει πρωταθλήματα σε τρεις διαφορετικές χώρες και τα δύο από αυτά είναι με τη φανέλα της Πόρτο. Έχει ένα background και ένα βιογραφικό το οποίο άρεσε και αρέσει στον Ολυμπιακό και εκτός των άλλων μιλάμε και για έναν παίκτη με θητεία στην Πόρτο.

Εκεί όπου φόρεσε τη φανέλα της σε 73 αγώνες και σε άλλους 16 για τη Β' ομάδα. Πέραν της Πόρτο έχει πέρασμα και από τη Φενέρ με 31 αγώνες. Το βιογραφικό του Φαμπιάνο αλλά και γενικότερα το πόσο καλά έχει σταθεί ακόμα και στην Κύπρο έχουν παίξει ρόλο στο να δρομολογήσει τη μεταγραφή του ο Ολυμπιακός.

Εκτός των άλλων ο Φαμπιάνο με την εμπειρία του θεωρείται πως θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και τον νεαρό Τζολάκη, για το οποίον ο Ολυμπιακό έχει πλάνο να πάρει παραπάνω ματς τη νέα χρονιά. Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα συνεχίζουν να δείχνουν πως ο Σα θα κλείσει στη Γουλβς και ο Φαμπιάνο στον Ολυμπιακό. Άλλωστε οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών συγκλίνουν στο ότι οι Πειραιώτες το έχουν προχωρήσει το θέμα του ύψους 1.97 μέτρων κίπερ".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο