Οι τρεις θέσεις που καθορίζουν το πλάνο

Σε 13 ημέρες (28 Ιουνίου) ο ΑΠΟΕΛ βάζει μπρος για τη νέα σεζόν, έχοντας ένα και μοναδικό σκοπό. Η ομάδα να επιστρέψει στη κορυφή και να μην ξαναδώσει το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης σε κανένα.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους όσους βρίσκονται στον Αρχάγγελο, ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη που καθόρισαν μια ολόκληρη χρονιά που κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία.

Έχοντας κατά νου  όλα αυτά, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης συνεχίσει το «χτίσιμο» του νέου ΑΠΟΕΛ. Το ξεκίνημα είναι όντως εντυπωσιακό, αφού την πύλη του Αρχαγγέλου πέρασαν, οι Γκιόργκι Κβιλιτάϊα, Τορνίκε Οκριασβίλι και Ανδρέας Καρώ. Την ίδια ώρα εντείνονται οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση, αφού ο στόχος είναι μέχρι τις 28 του μήνα το ρόστερ σε ένα μεγάλο ποσοστό να είναι συμπληρωμένο ώστε ο Ελλαδίτης τεχνικός να μπορεί να δουλέψει χωρίς πολλά προβλήματα. 

Το βάρος έχει ριχθεί στη μεσαία γραμμή (κόφτης) αφού φαίνεται ότι η περίπτωση Μουρτάζ Νταουσβίλι έχει εγκαταλειφθεί. Η πληροφόρηση αναφέρει ότι έχει εντοπιστεί μια πολύ καλή περίπτωση και ήδη η διοίκηση έχει αρχίσει επαφές με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο Γκάγιας Ζαχίντ θα αποχωρήσει. Έτσι προσπάθειες γίνονται και για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης (οκταροδέκαρο).

Παράλληλα με την αποχώρηση του Εμίλιο Ενσούε, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και στο δεξί άκρο της άμυνας, με ποδοσφαιριστή που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ισπανό, να καλύπτει δηλαδή ολόκληρη τη γραμμή. Αυτές είναι οι τρεις θέσεις για τις οποίες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει εάν είναι δυνατό να «κλείσει» πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, θα αξιολογήσει τον Βούγαντιν Σάβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα κινηθεί στην αγορά.       

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο